Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Lapu pūtēji

Plaša Bosch, Makita, Stiga, Ikra Mogatec, DeWalt, Milwaukee, Gardena, McCulloch, KAAZ, MTD, Al-ko u.c. pasaulē zināmāko ražotāju akumulatora, benzīna un elektriskie lapu pūtēji-sūcēji. Lapu pūtēji-sūcēji paredzēti ērtai, ātrai un efektīvai lapu savākšanai kā savā piemājas dārzā, tā plašāku teritoriju sakopšanai. Piedāvājumā viegli un nelieli lapu pūtēji privātmāju vajadzībām, kā arī jaudīgi lapu sūcēji-pūtēji lielu teritoriju uzturēšanai. Lapu sūcēji ar dažādu ietilpību savācējmaisiem.

- Akumulatora lapu sūcēji-pūtēji izceļas ar to parocīgumu, universālumu, kluso darbību, iespējamo akumulatoru pielāgošanu, ja izmantojat tā paša ražotāja akumulatora instrumentus ar vienādu spriegumu.

- Benzīna lapu sūcēji-pūtēji piemēroti plašāku teritoriju uzkopšanai, jo to jaudīgie dzinēji nodrošina lielu izejošo-ieejošo gaisa plūsmu, tādējādi nodrošinot ātru un efektīvu lapu savākšanu.

- Elektriskie lapu sūcēji-pūtēji ir vieglākie no lapu savācējiem, tāpēc ir īpaši parocīgi vecāka gada gājuma cilvēkiem vai cilvēkiem ar veselības problēmām, kas ierobežo iespējami nēsājamo svaru. Tāpat elektriskā dārza tehnika plašāk izmantojama nelielu teritoriju sakopšanai.

Nav produktu, kas atbilstu ievadītajiem atlases kritērijiem.