Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas
Cena
  1. 42 € - 9015
Ražotājs
Akumulatora tips
Nominālā ieejas jauda
  1. 70 W - 3100 W
Projekta izmērs
Var lietot ar šādiem materiāliem
Tilpums
  1. 42 l (1)
  2. 50 l (1)
  3. Show more
Smidzināšanas sistēma
Tehnoloģija
Maks. spiediens
  1. 207 bar (4)
  2. 220 bar (4)
  3. 221 bar (5)
  4. 230 bar (3)
  5. 250 bar (8)
  6. Show more
Produkta karogi

Krāsas smidzinātāji

Šeit Jūs atradīsiet plašu krāsu smidzinātāju piedāvājumu no Wagner, Bosch, Titan un citiem ražotājiem. Wagner un Titan specializējas krāsu smidzinātāju ražošanā, tādēļ šo uzņēmumu krāsu smidzinātāju piedāvājumā atradīsit instrumentus gan profesionāļiem, gan arī 'dari pats' entuziastiem. Bosch preču klāstā ir krāsu smidzinātāju līnija amatieriem.

Īpašā filtrēšanas sistēma palīdzēs Jums atrast pareizo instrumentu. Jūs varat atlasīt preces, izvēloties ražotāju, motora veidu, jaudu, maksimālo spiedienu vai cenu.

Mēs piedāvājam ne tikai krāsu smidzinātājus, bet arī plašu to piederumu un aksesuāru klāstu, ko atradīsiet kategorijā "Krāsas smidzinātāju piederumi".

Vispopulārākie krāsu smidzinātāji ir pieejami mūsu noliktavā, tāpēc varam nodrošināt to ātru piegādi.

Visi Bosch krāsu smidzinātāji ir ļoti viegli lietojami. Šo krāsas smidzinātāju dizains ir ļoti ērts un ergonomisks, visas funkcijas ir intuitīvas, tāpēc krāsošana radīs prieku pat tiem, kam nav šāda darba pieredzes.

Wagner piedāvā ne tikai amatieru krāsas smidzinātājus, bet arī augstspiediena (HEA - High Efficiency Airless) krāsas smidzināšanas sistēmas. Tā ir moderna krāsošanas sistēma, kas nodrošina vienmērīgu un ekonomisku virsmas pārklāšanu ar krāsu, ātru darba veikšanu un ērtu, vienkāršu iekārtas lietošanu.