Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Smilšpapīrs deltveida slīpmašīnām Fein; P40; 5 gab.

Preces kods84201

€8,25 ar PVN
Skaits:

 Maksājiet ar bankas karti - Omniva, DPD un Venipak
 Maksājiet skaidrā naudā - Venipak
 60 dienu atgriešanas garantija
 Līzings

Ražotājs Fein
Kopējais svars ar iepakojumu 0.039 kg
Atveru skaits 6 caurumi
Slīpgraudu frakcija 40 graudu daļiņas collā
Daudzums iepakojumā 5 gabali
Piemērots instrumentam Fein AFSC 18, Fein FSC 2.0 Q, Fein MultiMaster, Fein MultiMaster QuickStart, Fein MultiMaster Top, Fein MultiMaster Top Extra, Fein MultiTalent QuickStart, Fein MultiTalent Start
Universāli lietojams

Vācijā ražoti profesionāli darba rīki lietošanai mājsaimniecībās un rūpniecībā. Uzņēmums savu darbību sāka 1867.g., sākotnēji fokusējoties uz telekomunikāciju risinājumiem. 1895. Fein tirgū ieviesa pasaulē pirmo urbšanas ierīci ar elektrisko motoru. Neilgi pēc tam Fein kļuva par specializētu elektrisko un rokas instrumentu ražotāju. Šai tehnoloģijai ir bijusi vadošā loma visā Fein piedāvājumu klāstā, un tā nemitīgi tiek uzlabota. Šodien uzņēmums var lepoties ar, iespējams, visefektīvāko instrumentu remontdarbiem un dažādiem darbiem iekštelpās - Fein MultiMaster.

Fein ir arī viens no vadošajiem uzņēmumiem automotīvo un metāla apstrādes instrumentu ražošanā.
Šodien Fein produkciju plaši atpazīst un augstu vērtē profesionāļi visā pasaulē. Fein joprojām strikti ievēro tradīciju katru instrumentu un tā piederumus izgatavot Vācijā, lai pārliecinātos, ka tiek garantēta vislabākā iespējamā kvalitāte. Šis fakts un 140 gadus ilga pieredze garantē, ka Jūsu Fein instruments izpildīs tam uzticētos uzdevumus.