Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Tvaika tīrītāju piederumi

Nerūsējošā tērauda virsmas, plītis, krāni, flīzes - svarīgs virtuves aprīkojums, kura tīrības uzturēšanai jāpieliek lielas pūles.

Virtuvē izmantojot tvaika tīrītājus, varam sasniegt īpaši labus rezultātus. Iepazīstināsim Jūs ar populārākajām tvaika tīrītāju izmantošanas iespējām:

• Lai notīrītu taukainus traipus no nerūsējošā tērauda virsmām, iesakām izmantot rokas instrumentu un audumu. Ja tauku slānis uz virsmas atrodas jau kādu laiku, pat ilglaicīga beršana var neiedarboties. Iesakām izmantot maksimālo tvaika strūklu un vieglu beršanu, kā arī izmantot mikrošķiedras dvieli notīrītās virsmas nopulēšanai.

Tvaika tīrītājs Karcher SC 1020           Tvaika tīrītājs Karcher SC 1030 B

• Speciāli flīžu tīrīšanai ir radīts zīmuļveida sprauslas uzgalis, kam pievienota apaļa birste, kas spēj iztīrīt pat nosēdušos netīrumus. Pēc tvaika tīrīšanas virsmu ieteicams notīrīt ar sausu dvieli.

Tvaika tīrītājs Karcher SC 2.500 C       Tvaika tīrītājs Karcher SC 5.800 CB

• Stikla keramikas tīrīšanai tiek izmantota nerūsējošā tērauda spirāle (ko varat iegādāties sadzīves preču veikalos), kas vienkārši japievieno apaļajai birstei. Tvaiks rada slidenu slāni, kas skrāpim ļauj viegli kustēties, tīrīt netīrumus un neskrāpēt virsmu.

Tvaika tīrītājs Karcher SC 1020           Tvaika tīrītājs Karcher SC 1030 B

• Hroma un nerūsējošā tērauda stiprinājumiem ir piemērots zīmuļa sprauslas uzgalis. Ieteicams instrumentu turēt ļoti tuvu tīrāmajam objektam un gaidīt, līdz kaļķakmens ir noņemts. Ja to neizdodas noņemt, vai arī tas iestrēgst nepiemērotā vietā, pievienojiet uzgalim birsti, spēcīgā tvaika strūkla atbrīvos virsmu no traipa.

Tvaika tīrītājs Karcher SC 2.500 C       Tvaika tīrītājs Karcher SC 5.800 CB

Nav produktu, kas atbilstu ievadītajiem atlases kritērijiem.