Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas
Cena
  1. 1 € - 174
Festool dāvanas
Ražotājs
  1. Hogert (4)
  2. Morakniv (32)
  3. Richmann (3)
  4. Winchester (2)
  5. Yato (6)
  6. BeaverCraft (11)
  7. Felco (3)
  8. Finland (1)
  9. Irimo (1)
  10. KS Tools (2)
  11. Truper (1)
  12. Bahco (10)
  13. FACOM (1)
  14. Knipex (7)
  15. Stahlwille (2)
  16. Show more
Kopējais garums
  1. 89 mm - 900 mm
Platums
Garums
Augstums
Nerūsējošais tērauds
Zobots asmens
Naža tips
  1. Virtuves nazis (20)
  2. Vispārējai lietošanai (6)
  3. Show more
Virtuves naža tips

Naži

Lai garantētu augstas kvalitātes nažu, piemēram, Gerber ilgu kalpošanas mūžu, Jums būs par tiem pienācīgi jāparūpējas. Tas ir svarīgi ne tikai attiecībā uz nažiem, bet visa veida Gerber produkciju. Šeit ir atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par Gerber instrumentu apkopi.

Cik ilgi naži jāasina? 
Tas ir atkarīgs no tā, ko un cik bieži Jūs griežat, tomēr ir ieteicams nažus asināt biežāk un nedaudz - tādā veidā nodrošinot nepārtrauktu asmens asumu. Ņemiet vērā, ka truli naži ir bīstamāki nekā asi!

Vai robotiem nažiem nepieciešama asināšana? 
Griežot, piemēram, virves un kartonu, robotie naži ir līdz pat 10 reizēm efektīvāki salīdzinājumā ar parastajiem asmeņiem. Efektivitāte ir liela šo nažu priekšrocība. No otras puses, šiem nažiem ir arī trūkums - robainās virsmas dēļ tos ir daudz grūtāk uzasināt, un automātiska veida, kā atjaunot naža zobus līdz to sākotnējam asumam, diemžēl nav. 

Šos nažus var uzasināt tikai tad, ja katru naža zobu asina atsevišķi. Mēs piedāvājam izmantot Gerber dimanta galodu (ar to varēsiet asināt pat zvejas āķus). Pagrieziet asināmo 15 grādu leņķī un strādājiet ar katru zobu/rievu. Ja robotā virsma nav pietiekami uzasināta, atkārtojiet iepriekšminēto vēlreiz, palielinot darbības leņķi.

Vai tā ir taisnība, ka Gerber nerūsējošā tērauda instrumenti nerūsē? 
Gerber instrumenti ir izgatavoti no 100% pastiprinātā tērauda, bet tie nav pilnībā pasargāti no korozijas. Nepareizi kopti instrumenti vai instrumenti, kas izmantoti pastāvīgos mitros apstākļos, sāk rūsēt. Lai novērstu naža asmens koroziju, Jums tas ir jāsaglabā tīrs, sauss un ieeļļots. 

Ja Jūsu Gerber instruments nonāk saskarē ar nezināmu vielu, nekavējoties nomazgājiet asmeni krāna ūdenī, nosusiniet un pārklājiet ar plānu eļļas kārtiņu. Ja Gerber instruments ticis izmantots sālsūdenī, nekavējoties nomazgājiet to ar svaigu ūdeni un pārklājiet ar labas kvalitātes eļļu. Sālsūdens ir īpaši bīstams jebkura veida tēraudam, jo tas izraisa koroziju.

Vai Gerber multi-instrumentiem nepieciešama eļļošana? 
Jā, noteikti ir nepieciešama, bet pirms tam instruments jāatbrīvo no visiem iespējamajiem netīrumiem un jāskalo zem tekoša ūdens. Ja joprojām ir redzami netīrumi, turpiniet skalot un izmantojiet mīkstu birstīti, ar ko atbrīvoties no netīrumiem. Atcerieties pirms eļļas uzklāšanas kārtīgi nosusināt instrumentu.


Kā rūpēties par Gerber aprīkojumu? 
Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet Gerber zāģi, lāpstu vai citus instrumentus, ļaujiet tiem nožūt un uzklājiet plānu eļļas kārtiņu.


Informācija no Gerber Gear mājaslapas.