Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas
Cena
  1. 3 € - 64
Naglu veids
Ražotājs
Piemērots instrumentam
Diametrs
Garums
Naglas leņķis sitienā
Piemērots lietošanai
Naglas kāta forma
Naglas galviņas forma
Naglas materiāls un virsma
Nostiprināšanai
Naglu izvietojums

Naglas

Šeit atradīsiet visplašāko naglu klāstu (ap 500 dažādu variantu), kas paredzētas izmantošanai ar dažādām naglu pistolēm. Pieejami populārākie naglu izmēri līdz 90 mm garām naglām, kā arī pēc individuāla pieprasījuma iespējams piedāvāt arī līdz 120 mm garas naglas. Piedāvājam no 0° līdz 34° leņķī stiprināmās naglas no tādiem pasaulē zināmiem ražotājiem kā Paslode, Bostitch, Essve, Rapid, Bosch, Makita, DeWalt, Haubold u.c.

Lai pareizi izvēlētos naglas, kas piemērotas izmantošanai ar Jums esošu naglu pistoli, iesakām izmantot šīs kategorijas 3 svarīgākos filtrus, kurus atradīsiet kreisajā lapas pusē - GARUMS, DIAMETRS un NAGLAS LEŅĶIS SITIENĀ.

Šajā kategorijā pieejamās naglas izmantojamas ļoti plašam darba spektram, sākot no mazāko interjera detaļu nostiprināšanu dzīvojamās telpās līdz māju karkasu un jumtu stiprināšanai paredzētajām garākajām un izturīgākajām naglām.

Naglu izvēlē ļoti svarīgi ir ņemt vērā vidi, kur izmantotās naglas atradīsies. Ārdarbiem paredzētās naglas sevī iekļauj īpašības, kas nodrošina to izturību plašu temperatūras svarstību, mitruma u.c. apstākļu ietekmē, tādējādi nodrošinot konstrukciju savienojumu drošību ilgtermiņā (īpaši noderīgas karkasu, jumtu būvniecībā). Savukārt, iekšdarbiem paredzētās naglas nav tik izturīgas agresīvas vides iedarbībai un ir paredzētas sausiem un siltiem apstākļiem.

Izvēloties naglas atbilstošajai situācijai svarīgi ņemt vērā to kāta reljefu, kur izvēle visbiežāk jāizdara starp tiesnām vai rievotām naglām. Rievotas naglas ieteicams izvēlēties gadījumos, kad nepieciešama īpaši spēcīga savienojuma nodrošināša, īpaši gadījumos, kad uz nostiprinātajiem materiāliem ir lielas slodzes un iespējamas tā deformācijas un nelielas novirzes. Savukārt, naglas ar taisnu kātu izmantojamas vietās, kur uz savienojumu nav paredzama pārlieku liela slodze, kā arī savstarpējais savienojums netiks iespaidots ar savienoto materiālu kustībām. Taisnas naglas tiek izmantotas arī gadījumos, kad nepieciešams savienojumu nodrošināt tikai uz laiku un iedzīto naglu pēcāk nepieciešams izvilkt.

!!! Izvēloties Jūsu naglu pistolei atbilstošas naglas, aplūkojiet uz tās norādītos parametrus - naglu garuma, diametra un leņķa diapazonu. Ja pēc šīs specifikācijas naglas tiks izvēlētas pareizi, varēsiet tās izmantot ar Jūsu naglu pistoli bez bēdām.

Šeit varat atrast un iegādāt jaunas akumulatora/gāzes pistoles un skavotājus, pneimatiskās naglu pistoles, kā arī elektriskos naglotājus/skavotājus.