Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Spole ar auklu Bosch ART 35

Preces kods81195

€9,60 ar PVN
Skaits:

 Maksājiet ar bankas karti - Omniva, DPD un Venipak
 Maksājiet skaidrā naudā - Venipak
 60 dienu atgriešanas garantija
 Līzings

Ražotājs Bosch
Svars 0.1 kg
Kopējais svars ar iepakojumu 0.107 kg
Diametrs 1,6 mm
Piemērots instrumentam Bosch ART 35

Šeit jūs atradīsiet visus Bosch instrumentus un piederumus. Bosch instrumentu klāstu var iedalīt šādās grupās:

  • Blue Bosch (Bosch Professional) līnija - tie ir profesionāli instrumenti, kas atbilst visaugstākajām jaudas, precizitātes un ilgmūžības prasībām. Lielākā daļa šo instrumentu tiek piegādāti inteliģentas transportēšanas sistēmas "L-BOXX" plastmasas koferos.
  • Zaļā Bosch līnija - instrumenti mājai, hobijiem un dārza darbiem. Šos instrumentus izceļ augstas kvalitātes, jaunāko tehnoloģiju, ērta dizaina un labas cenas kombinācija.
  • Bosch mērinstrumenti - instrumenti profesionāļiem un 'Dari pats!' entuziastiem, kas palīdz iegūt plakanas virsmas, izmērīt attālumus, leņķus un slīpumu, kā arī atrast slēptos objektus.
  • Bosch piederumi - visā piedāvājumā ir vairāk nekā 8000 produktu (urbji betonam, metālam, kokam un citiem materiāliem, kalti, uzgaļi, griešanas asmeņi, abrazīvie materiāli utt.). Visiem Bosch piederumiem ir augsta kvalitāte.

Īsumā par uzņēmuma vēsturi:

Robert Bosch GmbH tika dibināts 1886. gadā, Štutgartē, Vācijā.

Uzņēmuma dibinātājs bija Roberts Bošs (Robert Bosch). Viņš bija inovators, kas radījis daudzus tehnoloģiskus atklājumus. Roberts Bošs bija ļoti aktīvs arī sociālajā jomā un darbojās kā filantropists. Viņš nodibināja slimnīcu, bija pirmais uzņēmējs, kurš savās rūpnīcās sāka izmantot 8 stundu maiņas likumu un darīja  vēl daudz vairāk, lai padarītu ikviena dzīvi labāku.

Tagad Bosch korporācija ir pazīstama kā pasaulē lielākais automobiļu detaļu ražotājs. Būtu ļoti grūti atrast transportlīdzekli visā pasaulē, kam nav vismaz vienas Bosch detaļas. Automobiļu detaļas veido apmēram 60% no visa uzņēmuma apgrozījuma.

Bosch ir pazīstams arī kā sildīšanas risinājumu, rūpniecisko iekārtu, sadzīves tehnikas un elektroinstrumentu ražotājs.

Uzņēmums Bosch ir reģistrējis vairāk nekā 4000 patentu. Šis skaitlis lieliski atspoguļo uzņēmuma aizraušanos ar inovācijām. Īpaša uzmanība tagad tiek pievērsta akumulatoru tehnoloģiju attīstībai.