Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas
Cena
43
Saderīgs ar ražotājiem
Jostas platums
Jostas garums
Drošības jostas izmēri
Jostas tips

Rezerves siksnas zāliena traktoriem un zāles pļāvējiem

Šajā kategorijā Jūs atradīsiet visplašāko rezerves siksnu piedāvājumu praktiski visu ražotāju zāliena traktoriem un zāles pļāvējiem. Mēs pārdodam orģinālās Stiga un MTD siksnas. Tāpat pie mums pieejamas rezerves siksnas no ražotājiem, kuri specializējas tikai rezerves daļu ražošanā, tādējādi mums pieejams to ļoti plašs piedāvājums par labām cenām. Šīs siksnas bieži vien ir vēl labākas kvalitātes nekā orģinālās un ir piemērotas tādu dārza tehnikas ražotāju tehnikai kā John-Deere, Al-ko, Husqvarna, McCulloch, Partner, Jonsered, Craftsman, Viking, Alpina, Cub Cadet, Yard-Man, Murray, Castelgarden un citiem.

Ir vairāki veidi kā vienkārši un ātri atrast nepieciešamo siksnu. Jūs varat ievadīt siksnas ražotāja kodu (varētu būt redzams uz vecās siksnas) mājaslapas augšpusē redzamajā meklēšanas laukā vai arī izmantot mūsu ērto filtrēšanas sistēmu, kur iespējams meklēt siksnu, kas ir piemērota Jūsu zāliena traktora vai zāles pļāvēja ražotājam, kā arī tā modelim. Katras siksnas produkta lapā ir pieejams modeļu saraksts, kuriem šī siksna ir saderīga. Gadījumā, ja Jums neizdodas šajā kategorijā atrast Jūsu zāliena traktoram vai zāles pļāvējam atbilstošu siksnu, sazinieties ar mums telefoniski vai rakstiski e-pastā un čatā un mūsu produktu speciālisti veikli piemeklēs atbilstošu siksnu.

Tāpat varat atstāt komentāru, saistībā ar Jūsu zāliena traktora, zāles pļāvēja ražotāju, modeli un ražošanas gadu, noformējot pasūtījumu, lai mūsu personāls pārbaudītu izvēlētās siksnas vai citu piederumu saderību ar Jūsu dārza tehnikas iekārtu.

Ja meklējat siksnu zāliena traktoram, ņemiet vērā, ka daļai no tiem ir divu tipu siksnas: piedziņas (dzen uz priekšu traktoru) un pļaušanas pannas (griež asmeņus).

Visas rezerves siksnas saderīgas Husqvarna modeļiem
Visas rezerves siksnas Stiga modeļiem
Visas rezerves siksnas Craftsman modeļiem
Visas rezerves siksnas McCulloch modeļiem
Visas rezerves siksnas MTD modeļiem
Visas rezerves siksnas Partner modeļiem
Visas rezerves siksnas Jonsered modeļiem