Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Lāzera niveliera teleskopiskais statīvs Kapro

Preces kods157468

€37,83 ar PVN
Skaits:

 Maksājiet ar bankas karti - Omniva, DPD un Venipak
 Maksājiet skaidrā naudā - Venipak
 60 dienu atgriešanas garantija
 Līzings

Ražotājs Kapro
Kopējais svars ar iepakojumu 1 kg
Maks. darba augstums 1,2 m
Vītnes diametrs 5/8" (15,82 mm)

“Kapro” jau 30 gadus ražo vislabākās kvalitātes līmeņrāžus, lāzerus un mērinstrumentus. Uzņēmums savā nozarē ir guvis priekšzīmīga ražotāja slavu, un tas ir pazīstams, pateicoties saviem kvalitatīvajiem produktiem, lieliskajai apkalpošanai, papildu vērtībai un modernam produktu dizainam.
“Kapro” starptautiskais pārdošanas tīkls ietver visu pasauli. Zīmola ražošanas un izplatīšanas centru, kas atrodas Izraēlā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Ķīnā, vienīgais īpašnieks ir “Kapro Industries Ltd.”

“Kapro” novatoriskais dizains ir mainījis mūsdienu mērinstrumentu rūpniecības seju.

Zīmola aizvien pieaugošajam intelektuālajam īpašumam pieder tādi produkti kā Plumb Site® Dual- ViewTM skatacs, Postrite® un Set & Match®.
“Kapro” attīstības komandas sistemātiskā novatoriskā domāšana (angļu val. Systematic Inventive Thinking) rada aizvien jaunus dizainus, kas saskan ar “Kapro” zīmolu.

Tikai “Kapro” raksturīgais, patentētais dizains izceļas ar glamūru, pamanāmu sarkanu ārieni, acīs krītošu grafiku un dizaina vienkāršību. Lietojot “Kapro” produktus, ikviens var būt drošs, ka tos būs ērti lietot un tie būs pietiekami izturīgi arī skarbos darba apstākļos.

“Kapro” zīmols nodrošina izcilu kvalitāti un apkalpošanu.

“Kapro” mērķis ir kvalitāte. Pirms produktu izlaišanas no rūpnīcas vispusīgi tiek novērtēta to kvalitāte. “Kapro” produktu novērtēšanas metodes ir atzinuši neatkarīgie speciālisti. “Kapro” līmeņrāžiem ir vienīgajiem gods nest augsti vērtēto VPA marķējumu.

Koncentrēšanās uz kvalitāti nozīmē arī atbildību pret saviem darbiniekiem, sabiedrību un vides labklājību. Visas “Kapro” apakšvienības atbilst ISO standartu 9001, 14001 un SA8000 prasībām. Visus “Kapro” lāzerus ir atzinis FDA un EK, un tie atbilst RoHS un WEEE prasībām.

Kvalitāte sevī ietver arī apkalpošanu un ilgtermiņa attiecību izveidi starp izplatītājiem un instrumentu lietotājiem.