Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Verkter.lv privātuma politika

Mēs rūpējamies par Jūsu privātumu un personas datu drošību, tādēļ vēlamies detalizēti izskaidrot, kā mēs apkopojam un kādiem nolūkiem izmantojam Jūsu datus. Mēs nodrošinām godīgu un pārredzamu Jūsu personas datu apstrādi.

Jūsu personas datu apstrādātājs ir “Verkter Latvia SIA”, uzņēmuma kods 40103782849, e-pasts: info@verkter.lv , tel.nr.: 67859166. Visi personas dati tiek apstrādāti saskaņā ar Eiropas Savienības Vispārīgo datu aizsardzības regulu Nr. 2016/679.

Šajā privātuma politikā Jūs atradīsit šādas tēmas:

  1. Kā mēs iegūstam Jūsu personīgo informāciju
  2. Kāda veida personas datus mēs apkopojam un kādam nolūkam tos izmantojam
  3. Kādām trešajām pusēm Jūsu personas dati tiks pārsūtīti
  4. Cik ilgi Jūsu personas dati tiek glabāti
  5. Kā Jūs varat mainīt savus personas datus
  6. Informācija par mārketinga ziņojumiem
  7. Jūsu tiesības, kas saistītas ar personas datu apstrādi
  8. Kas ir sīkdatnes un kāpēc mēs tās lietojam
  9. Privātuma politikas izmaiņas
  10. Cita informācija par personas datu izmantošanu
  11. Sazinieties ar mums

 

Kā mēs iegūstam Jūsu personīgo informāciju

Jūsu personas dati tiek iegūti tieši no Jums šādos veidos:

  • Kad Jūs veicat pasūtījumu interneta veikalā www.verkter.lv;
  • Kad Jūs reģistrējaties interneta veikalā www.verkter.lv;
  • Kad Jūs sazināties ar mums pa tālruni, e-pastu vai izmantojiet tērzēšanas opciju;
  • Kad Jūs iegādājaties preces uz nomaksu un parakstāt līzinga līgumu;
  • Pārlūkojot www.verkter.lv;
  • Kad Jūs (vai citi) sniedzat citas personas (nevis pircēja) datus, kas preci saņems;
  • Kad Jūs veicat maksājumus, izmantojot internetbanku vai citu elektronisko norēķinu metodi;
  • Ja Jums "patīk" mūsu Facebook lapa;
  • Ja Jūs "komentējat" vai "dalāties" ar kādu no mūsu Facebook lapas ierakstiem.

Kāda veida personas datus mēs apkopojam un kādam nolūkam tos izmantojam

Jūsu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju:

  • Preču nosūtīšanai/savākšanai;
  • Jūsu pasūtījuma apstrādei vai iespējamām izmaiņām;
  • Rēķina aizpildīšanai;
  • Preču garantijas dokumenta aizpildīšanai;
  • Paziņošanai par garantijas/bez garantijas remonta gadījumiem;
  • Lai pārbaudītu iespēju noslēgt līzinga līgumu (pēc jūsu pieprasījuma);
  • Līzinga līguma noslēgšanai;
  • Iespējai apmaksāt pasūtījumu, izmantojot internetbankas sistēmu;
  • Jūsu identifikācijai, ja Jūs veicat pasūtījumu zvanot;
  • Lai, izmantojot SMS vai e-pasta saziņu, Jums nosūtītu informāciju par Jūsu pasūtījumu vai pieprasījumu novērtēt mūsu pakalpojuma kvalitāti,;
  • Iespējai vienkāršot jauna pasūtījuma izgatavošanu, padarot to ātrāku, ieekonomējot gan Jūsu, gan mūsu laiku;
  • Iespējai ar Jums sazināties, izmantojot mūsu Facebook lapu, gadījumā, ja Jūs mums ko jautājat vai arī mārketinga nolūkos (ja Jūs piedalāties mūsu konkursos / kampaņās).

Jūsu personas identifikācijas numuru, ID kartes numuru, mēneša ienākumus, finansiālās saistības un Jūsu nodarbinātības ilgumu:

  • Iespējai ar mūsu konsultanta palīdzību Jūsu pasūtījumam noformēt līzinga līgumu;

Jūsu maksājuma informāciju:

  • Par naudas saņemšanu vai atmaksu par Jūsu pasūtījumu;
  • Krāpniecības novēršanas nolūkā, lai pasargātu gan Jūs, gan mūs;

Jūsu pirkumu vēsturi un uzvedību mūsu interneta veikalā:

  • Saistībā ar jautājumiem, kas saistīti ar Jūsu pasūtījumiem;
  • Iespējai Jums piedāvāt produktus, kas Jums varētu interesēt, ņemot vērā Jūsu iepriekšējos pasūtījumus un lai padarītu šo procesu ātrāku;
  • Naudas atmaksas jautājumiem;
  • Statistikai un iespējai veikt dažas izmaiņas, lai uzlabotu mūsu pakalpojuma kvalitāti un izveidotu labākos piedāvājumus;
  • Lai atlasītu tikai tos piedāvājumus, kas Jūs varētu ieinteresēt, un tos nosūtītu Jums par e-pastu vai SMS (to darīsim tikai ar Jūsu piekrišanu).

E-pasta, sarakstes programmu, Facebook un telefona komunikācijas vēsturi starp Jums un mūsu uzņēmumu:

  • Lai detalizēti varētu izsekot komunikācijas vēsturei un sniegtu profesionālu padomu (ja nepieciešams);
  • Lai uzlabotu mūsu pakalpojuma kvalitāti.

Informāciju par ierīci, kuru izmantojat, un Jūsu IP adresi:

  • Lai uzlabotu mūsu interneta veikalu, nodrošinot vispiemērotākās pārlūkošanas iespējas;
  • Lai aizsargātu mūsu interneta veikala vietni.

Kādām trešajām pusēm Jūsu personas dati tiks pārsūtīti

Mēs cienām Jūsu privātumu, tādēļ šo informāciju trešajām pusēm nododam tikai tad, ja tas ir nepieciešams. Mēs to nododam tikai uzticamiem partneriem, ar kuriem esam noslēguši līgumus. Tie var būt šādi uzņēmumi:

  • Kurjeru uzņēmumi, kam šī informācija ir nepieciešama, lai preces Jums varētu piegādāt;
  • Maksājumu iestādes, ja Jūs veicat maksājumu, izmantojot internetbanku vai veicat maksājumu pa daļām;
  • TrustPilot uzņēmums, kura platformu mēs izmantojam, lai iegūtu atsauksmes par mūsu pakalpojuma kvalitāti;
  • Uzņēmumi, kas piedāvā garantijas apkalpošanu;
  • Mailchimp, kura platformu izmantojam, lai savāktu Jūsu epastus (kad pierakstāties mūsu jaunumu lapas saņemšanai) un lai nosūtītu jaunumu vēstules.

Cik ilgi Jūsu personas dati tiek glabāti

Diemžēl mēs nevaram norādīt precīzu laiku, cik ilgi Jūsu personas dati tiek uzglabāti. Šie dati tiks uzglabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai izpildītu visas saistības, kas saistītas ar pārdošanas līgumu, bet ne mazāku laiku, jo mums ir pienākums izpildīt juridiskās saistības, kas regulē mūsu darbību.

Kā Jūs varat mainīt savus personas datus

Ja esat reģistrējies/-usies mūsu interneta veikalā, vienmēr varat mainīt Jūsu kontaktinformāciju. Pierakstieties sadaļā "Mans konts", dodieties uz paneli "Vadības panelis" un noklikšķiniet uz "Mainīt". Šeit Jūs varat mainīt savus personas datus.

Ja Jūs joprojām nevarat datus modificēt, Jūs vienmēr varat ar mums sazināties šādos veidos:

  • rakstot uz e-pasta adresi: info@verkter.lv;
  • zvanot: 67859166;

Informācija par mārketinga ziņojumiem

Saņemot Jūsu atļauju, mēs, izmantojot e-pasta vai SMS saziņu, Jums sūtīsim personalizētus paziņojumus par akcijām vai īpašiem piedāvājumiem. Ja Jūs nolemjat, ka nevēlaties saņemt šāda veida ziņas, Jūs jebkurā brīdi varat atrakstīties no to saņemšanas šādos veidos:

  • Uzklikšķinot uz abonēšanas saites jebkurā e-pasta ziņā un izvēloties “atteikties” opciju.
  • Sazinoties ar mums pa e-pastu vai telefonu.

Jūsu tiesības, kas saistītas ar personas datu apstrādi (šeit Jūs atradīsit īsu vissvarīgāko tiesību aprakstu):

  • Jums ir tiesības mums jautāt, vai mēs apstrādājam Jūsu personas datus. Ja mēs to darām, Jums ir tiesības zināt, kāda veida informāciju mēs izmantojam.
  • Jums ir tiesības mainīt/atjaunināt savus personas datus.
  • Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēšam Jūsu personas datus un pārtraucam tos lietot. Diemžēl mēs ne vienmēr spēsim to izdarīt. Mēs nevarēsim izdzēst datus, ja noskaidrosim, ka Jūsu personas dati ir nepieciešami, lai sasniegtu mērķus, kā dēļ tie tika savākti. Tāpat mēs nevarēsim tos izdzēst, ja mums jāapstrādā Jūsu personas dati saskaņā ar Eiropas Savienības direktīvām un valsts tiesību aktiem.
  • Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs pārtraucam apstrādāt Jūsu personas datus gadījumos, kad Jūs uzskatāt, ka šie dati ir neprecīzi, vai arī Jūs domājat, ka dati tiek apstrādāti nelikumīgi. Šādā gadījumā mēs pārtrauksim apstrādāt Jūsu personas datus un tos vienkārši glabāsim.
  • Jums ir tiesības iegūt savus datus pārnēsājamā formātā (spēkā no 2018 .g.25.maija). Tas nozīmē, ka mums - pēc Jūsu pieprasījuma - Jums ir jānosūta Jūsu personalizēta informācija strukturētā, bieži izmantotā formātā. Pēc Jūsu pieprasījuma šī informācija var tikt pārsūtīta trešajai, Jūsu norādītai, pusei (ja pastāv šādas tehniskas iespējas).
  • Jums ir tiesības atteikt un aizliegt Jūsu personas datu apstrādi mārketinga vajadzībām vai statistikai.
  • Ja Jūs uzskatāt, ka Jūsu personas datu apstrāde pārkāpj datu aizsardzības likumu, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Personas datu aizsardzības iestādei - Datu valsts inspekcijai (DVI), kas atrodas Blaumaņa iela 11/13-11, Rīgā, LV-1011.

Kas ir sīkdatnes un kāpēc mēs tās lietojam

Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kurus var izmantot tīmekļa vietnēs, lai uzlabotu lietotāju pieredzi.

Pārlūkojot www.verkter.lv, Jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu netraucētu vietnes pārlūkošanu. Saskaņā ar likumu, sīkdatnes var tikt saglabātas Jūsu ierīcē tikai tad, ja tās ir nepieciešamas šīs vietnes pārlūkošanai.

Šī vietne izmanto funkcionālās un analītiskās sīkdatnes:

  • Funkcionālās sīkdatnes palīdz ērti pārlūkot mūsu vietni un izmantot tās funkcijas;
  • Analītiskās (statistiskās) sīkdatnes palīdz mums novērtēt un analizēt, kā klienti vietni izmanto un uzlabot tās darbību, vienlaicīgi uzlabojot arī Jūsu iepirkšanās pieredzi.

Sīkāka informācija sniegta tabulā:

Nosaukums

Piegādātājs

Mērķis

Derīgs līdz

Sm_market_tpl  

www.verkter.lv   

Palīdz uzlabot vietnes funkcionalitāti

59 gadi

frontend_cid

www.verkter.lv

Palīdz uzlabot vietnes funkcionalitāti

24 stundas

frontend

www.verkter.lv

Vietnes attēlojuma sīkdatne

24 stundas

_gid

www.verkter.lv

Sīkdatne, kas tiek izmantota personu atpazīšanai

Apmeklējums

LaSID

www.verkter.lv

Sīkdatne, ko izmanto, lai identificētu apmeklētāju apmeklējumu

Līdz apmeklējuma beigām

LaVisitorNew

www.verkter.lv

Sīkdatne, kas nosaka, vai tas ir jauns apmeklētājs vai nē

24 stundas

LaVisitorId

www.verkter.lv

Sīkdatne, ko izmanto, lai skatītu pārdošanu, izmantojot Google Analytics

1 mēnesis

_ga

www.verkter.lv

Reģistrē unikālu lietotāja ID, kas palīdz identificēt lietotāju uzvedību vietnē

2 gadi

_gat

www.verkter.lv

 

Google Analytics sīkdatne, kuru izmanto, lai saņemtu lielāku ātrumu pieprasījumu nosūtīšanai

10 minūtes

 

Privātuma politikas izmaiņas

Mums ir tiesības šajā politikā veikt (ja tas ir nepieciešams) izmaiņas/pielāgojumus. Izmaiņas stājas spēkā pēc šīs privātuma politikas atjauninātās versijas publicēšanas mūsu interneta veikalā www.verkter.lv. Pēc mūsu politikas atjaunināšanas mēs mainīsim atjaunināšanas datumu, kas norādīts mūsu vietnes lapas apakšdaļā. Mēs Jūsu uzvedību uzskatīsim par vienošanos, ja pēc šādu izmaiņu veikšanas mūsu vietni turpināsit izmantot.

Cita informācija par personas datu izmantošanu

Bērnu dati. Ja mums ir pamatotas aizdomas, ka mēs apstrādājam personas datus, kas jaunāki par 16 gadiem, mēs izņemsim šīs personas datus no visām mūsu datu bāzēm.

Sazinieties ar mums

Mēs cienām Jūsu privātumu un garantējam, ka datus apkopojam un apstrādājam tikai   pamatotu iemeslu dēļ. Tomēr, ja Jums ir kādas neskaidrības par šo ziņu, Jūs vēlaties izmantot savas tiesības vai domājat, ka mēs varētu strādāt labāk, mēs Jūs aicinām bez kavēšanās ar mums sazināties - mēs vienmēr darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu Jūsu vajadzības.

Jūs varat ar mums sazināties:

  • Zvanot: 67859166;
  • Rakstot: info@verkter.lv.