Pirkuma grozs

0 pozīciju €0,00

My Cart -

0 pozīciju
Visas kategorijas

Laistīšanas regulātors Gardena Select 967927701

Preces kods111160

€62,00 ar PVN
Skaits:

 Maksājiet ar bankas karti - Omniva, DPD un Venipak
 Maksājiet skaidrā naudā - Venipak
 60 dienu atgriešanas garantija
 Līzings

Ražotājs Gardena
Kopējais svars ar iepakojumu 0.75 kg
Laistīšanai
Piemērots instrumentam Gardena 1867-20

Automātiska apūdeņošana ar Water Control Select
GARDENA Water Control Select automātiski rūpējas par augu apūdeņošanu. Automātiska apūdeņošana ir lieliska palīdzība dārza vai balkona kopšanai, it īpaši, ja esat aizņemts vai vēlaties padarīt savu dienu elastīgāku. "Water Control Select" ir tieši pieslēgts pie ūdens krāna, un tad pievienojiet savu GARDENA dārza vāciņu, kas ved uz dārza zonām, kurās ir nepieciešams ūdens. To var izmantot, piemēram, laistītāja, Micro-Drip pilienveida apūdeņošanai vai zemesgrāvju sistēmas pieslēgšanai. Noņemamajā vadības panelī var iestatīt līdz pat trim atšķirīgiem apūdeņošanas grafikiem. Vienuviet programmējiet katras programmas sākuma laiku, apūdeņošanas ilgumu un nedēļas dienas, izmantojot lielu, intuitīvu iestatījumu pogu. Katrai programmai var iestatīt apūdeņošanas ilgumu no 1 minūtes līdz 7 stundām un 59 minūtēm. LCD ekrānā redzami trīs programmas. Dažādas noderīgas "Water Control Select" funkcijas atvieglo jūsu darbu, piemēram, ekrāna bloķēšana novērš nejaušas iestatījumu izmaiņas. Ja jums ir nepieciešams tikai spainis ar ūdeni, tagad ūdeni varat saņemt tieši no "Water Control Select" funkcijas. "Safe-Stop" tehnoloģija nodrošina, ka nākamā apūdeņošana netiks sākta, ja akumulatora lādēšanas līmenis ir pārāk zems. Tas nozīmē, ka ūdens plūsma nekad netiks kontrolēta. Turklāt pie "Water Control Select" var pieslēgt augsnes mitruma sensoru - tas ir noderīgi, ja vēlaties dārzu apūdeņot pēc iespējas efektīvāk. Ja augsnes mitruma sensors norāda, ka augsne joprojām ir mitra, "Water Control Select" izlaizīs nākamo apūdeņošanas ciklu. Tas nodrošina, ka apūdeņošana notiek tikai tad, kad tas ir nepieciešams. Dažreiz ir saprātīgi sagatavot zemi patiesai apūdeņošanai, izmantojot īsāku iepriekšējo apūdeņošanu. Tieši tam lieliski piemērota GARDENA ūdens pārvaldes sistēma ar dažādām programmām. Tā uzticami rūpējas par dārza apūdeņošanu. Ūdens vadītāji. Pilns sortiments ar jaunievedumiem automātiskai un ūdeni taupošai dārza apūdeņošanas funkcijai.

Funkcijas

Automātiska un laika taupīga apūdeņošana
Izmantojot GARDENA ūdens pārvaldes sistēmu, jūs varat uzticami un ērti apūdina dārzu, pat ja neesat mājās. Tas nodrošina vairāk brīvā laika, dzīvu zaļumu un skaistus, veselus augus. Ja automātiskā apūdeņošanas sistēma tiek ieslēgta agrā rītā vai vakarā, tiek izlietots mazāk ūdens. Tas ļauj ietaupīt naudu un nodrošina precīzu, optimizētu apūdeņošanu.

Vienkārša vadība
Ūdens vadītāju var viegli regulēt, izmantojot pagrieziena un izstumšanas slēdzi, lai izvēlētos un apstiprinātu datus. Viegli lasāms LCD ekrāns uzreiz rāda visus iestatījumus. Laika apstākļiem izturīgu vadības bloku var noņemt, lai veiktu iestatījumus. Pateicoties bloķējamajai pogai, var izvairīties no nejaušām iestatījumu izmaiņām.

Elpošanas apūdeņošana ar 3 grafikiem
Apūdeņošanas sistēmai var izveidot trīs atšķirīgas un neatkarīgas grafikas. Var regulēt apūdeņošanas sākumu, ilgumu un darbadienas. Ļoti elastīgus plānus var izveidot, pamatojoties uz personīgo gaumi. Augu eksperti to izmanto, piemēram, papildu iepriekšējai apūdeņošanai, kas sagatavo augsni un saknes turpmākai pamata apūdeņošanai. Tas uzlabo ūdens uzsūkšanos un augu augšanu.

"Ūdens tagad" funkcija
Ja nepieciešams uzreiz sākt apūdeņošanu, to var manuāli aktivizēt, neizņemot ierīci no krāna un nemainot iestatījumus.

"Safe Stop" tehnoloģija
Ūdens pārvaldes sistēma vienmēr darbojas uzticami, pateicoties "Safe Stop" tehnoloģijai. Ja akumulatora enerģijas līmenis ir pārāk zems, lai varētu pilnībā kontrolēt laistīšanas procesu, šis process nesākas. Ekrānā redzamais akumulatora līmeņa indikators norāda arī, kad ir jānomaina baterija.

Ūdens taupoša darbība
Pievienojot GARDENA augsnes mitruma sensoru, automātiskā laistīšana nenotiek, ja augsne ir pietiekami mitra. Tas uzlabo ūdens sadalījumu augiem un nodrošina ūdens taupošu laistīšanu.

Vācu zīmolu GARDENA savu dārzu kopšanai izvēlas miljoniem dārzu un māju īpašnieku vairāk kā 80 valstīs. GARDENA piedāvājumu klāstā atradīsit visu nepieciešamo dārza, zāliena, koku un krūmu kopšanai, augsnes kultivēšanai, kā arī dažādas laistīšanas sistēmas un sūkņus. GARDENA zīmols ir līderis Eiropā dārza kopšanas darbarīku ražošanā.
Uzņēmums GARDENA tika dibināts 1961.g. Pirmsākumos neliels dārza kopšanas darbarīku tirdzniecības uzņēmums, šobrīd – pasaulē novērtēts un atzīts ražotājs. Pastāvēšanas laikā uzņēmums GARDENA ir attīstījis un nodrošinājis klientus ar dažādiem sistēmu risinājumiem. Kopš 2007.g. GARDENA ir Husqvarna Group loceklis.

  

Iesakām: